Lägg inte ner våran gård, igen...

Politiker asså... Åh vad arg jag blir!!

Efter att ha lagt ner vår underbara ungdomsgård här i 126 för att använda lokalerna till dagis och sen inrättat en liten gård nere i 125, fem min ifrån 126, mitt i centrum med bussar och tåg för  att "alla skulle umgås med alla" så vill dom lägga ner den .. Efter att ha investerat ck 2 miljoner kr på en liten gård när vi redan hade en som låg i ett hus som va BYGGT för att vara ungdomsgård så vill dom lägga ner, för att :
 
Grannarna som bor i 125 klagar över : Bråk, fylla, droger, skrik osv.
Vilket är helt rätt, så ser det ut på fredakvällar om det inte är fullt me snutar, till och med med snutar så blir det bråk och skit. Folk söker sig till där det finns bråk.
Personalen på gården orkar inte lika mycket som förr " det är inte kul längre, man pallar helt enkelt inte"

Nr är att tjänstemänenn, politikerna å alla dom där som jobbar i stadsförvaltingen tycker att det är alldeles för många ungdomar i 125 som kommer från andra förorter och drf inte borde vara där när dom i början sa att det va exakt det dom ville uppnå, att vi skulle blandas...

Vi sa att det skulle bli knaz, dom lyssnade inte, vi sa att folk som bor där me sina små barn skulle klaga, dom lyssnade inte. Vände oss ryggen och nu vill dom svika oss igen
Tack så mycket.


Det var aldrig såhär i 126, det var lungt om kvällarna. Det betdyer inte att ingen drack eller bråka men det var aldirg som det är nu. Ingen kom full till gården, alla hade respekt för personalen. Det var tryggt och trevligt.
Den andra sidan 125 höll sig på sin sida i sin ungdomsgård, men sen la dom ner båda och slog ihop dom till en och samma.
I början var det kul, det såg att att gå bra, man träffade många nya människor, ibland var det hur trevligt som helst ibland inte. Men det var så mycket annat som försvann. Vi var som en familj på det gamla stället, den känslan finns inte kvar.

Om gården i 125 försvinner kommer det bli Kalabalik i systemet, som Lilla al fajdi säger.  Å det e sant.
Som min kompis sa : "Det kommer bli helt bombat i centrum"
Dom flesta kommer hitta nått annat ställe att hänga på, 124 ligger nära, några minuter med buss.
Stort centrum, sytemet med alla sina a-lagare och på andra sidan 124 med sin ungdomsgård känd för graffiti väggarna vid ingången. Fast hur många kommer orka? Hur många kommer inte hänga här 126?
Om sommaren är dom flesta här i 126 pga fotbollsplanen.
Haha jag minns när en kvinna på ett stadsdels möte la fram ett papper med massa uppgifter på saker som hänt i 126 dom senaste veckorna, nedbrända föråd, inbrott, misshandel, hasch hade hittats i en källare, rattfyllo massa skit. och där stod nån politiker snubbe och sa att allt va så bra och gulligt i 126 så det va inte sant.


Time will tell, dags å kriga nu, på allvar.

Komentarer & åsikter
Postat av: Lizah

Jag är med till 100%.
If it's war they want, it's war they gonna get!

2008-04-16 @ 19:32:08
Postat av: Jessica

Samma sak hände med vår gård, så jag förstår vad du pratar om!

2009-01-23 @ 09:53:23
URL: http://jjesie.blogg.se/

Skriv din kommentar här
OBS anonyma kommentarer publiceras ej!


Namn:
Remember me! :)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0